Jullov!

Nu ska jag snart få skjus till jobbet. Lite segt att jobba nu, menmen..
Och det är Jullov nu, väldigt skönt! 3 veckor, det kommer ju bara springa förbi, men gott så länge de varar iallafall. Längtar till sommaren bara men..
Efter jobbet åker jag till hunnebostrand till min älskling, sen senare på kvällen åker vi tillbaka hit till lysekil för att min lillebror fyller snart, så han ska ha ett sorts ''kalas'' för lite släkt och sånt. Så vi ska äta lite mat och mysa !
men nu måste jag rusa.
kissies <3


Godmörraaa

Godmorgon alla sötnosar.
Jag vaknade för ca en halv timma sen ( väldigt olikt mig). Men jag gick upp då, även fast jag va skit trött.
Så tog jag en jätte skön varm dusch! Det var verkligen värt!
Så nu har jag på mig ca 1 timma innan ja måste dra till skolan. Så jag tänkte blogga lite till kvart över då tar jag frukost och kollar på julkalendern med mina små syskon. haha så sött. Men nu ska jag fortsätta så jag inte sitter här hela tiden. Och jag saknar mig älskling sååå. men han ska ju sova hos mig på fredag iallafall, då ska vi till lussebandyn oså. Sen på lördagen åker vi till hunnebo. Men det kommer nog ett inlägg innan dess.
puss puss hörs sen. =)

Nattblogg

Godkväll alla sötnosar!
Jag har inget för mig så jaa, jag lägger upp ännu ett inlägg! wow
sitter lixom med min data i sängen som jag gjort i typ 5 timmar, finns inte ett skit att göra, man tröttnar skit mycket på datan i längeden lixom... men nu började csi iallafall, då finns det nått att se på.
måste hålla mig vaken i ca 1 timma till !! Säger inte varför .. hemligt.. så puss puss på er så länge


Paradisehotel

Tjaa bitches!
Asså jag har faktist inte orkat blogga, även fast jag skrev att jag ska börja när jag fick min nya bärbara, men så blev det inte.. men jag kanske börjar igen, får se.. hihi

Idag har jag iallafall inte gjort så mycket. Bara tagit det lugnt, förs va jag i skolan, sen gick jag en sväng med David i stan. Trevligt , trevligt. Så nu ligger jag i sängen med min data och kollar på paradisehotel. Mysmys, ska väl lägga mig om en liten stund. Ny dag imorgon, och bara två veckor kvar tills jullovet! Skönt!

Imorgon så kommer Emma och min älskling till mig, så min baby ska sova här med mig. Mysigt kommer det bli, älskar dig Z <3

O vi hörs senare eller imorgon, ska faktist försöka börja uppdatera lite oftare. menmen
puss på er


RSS 2.0